oncemedia
samenhang in creativiteit

Bureau voor grafisch vormgeving.
Gespecialiseerd in concept ontwikkeling en visuele communicatie.

Over OncemediaNeem contact op!

Dit is wat oncemedia voor jou kan betekenen

Concept Ontwikkeling

Creatief, helder en doelgericht zijn de concepten van Oncemedia. Met creativiteit en een effectieve strategie dringen direct door tot de kern van de zaak. Samenhang in creativiteit’ is ons devies en geeft richting aan alle visuele communicatie van onze klanten.

Grafisch Vormgeving

Oncemedia geeft vorm aan communicatie. We vertalen DE boodschap van onze klanten naar verschillende media om doel en doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. De ontwerpen van Oncemedia zijn professioneel, creatief en toch betaalbaar.

Desktop Publishing

Van ontwerp naar uiteindelijk product vraagt naast creativiteit ook kennis en vaardigheden. Grafische vormgeving is naast een artistiek beroep ook een ambacht. Zo vertaalt Oncemedia alle ideeën naar een concreet eindproduct. Van ruwe schets tot kant en klaar drukwerk of online presentatie.

Web Design

Oncemedia biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van webdesign en – development. Van projectmanagement, webdesign, programmeerwerk, teksten en illustraties, naar zoekmachineoptimalisatie en hosting. Alles met het oog op een stijlvolle, gebruiksvriendelijke en betaalbare website.

Web Hosting

Alles onder één dak. Slechts één contact voor de website, domeinregistratie, webhosting, mailafhandeling en clouddiensten. Oncemedia is een full service internet bureau en biedt haar klanten alles op het gebied van webhosting en domeinnamen. Kijk voor meer informatie over hosting op www.oncehosting.nl

Advies en trainingen

Webdesignguru wil aan de hand van advies en trainingen, de in zijn dagelijkse praktijk opgedane kennis en ervaring, helder en professioneel overbrengen op iedereen die op de één of andere manier bij de ontwikkeling van websites betrokken is. Voor meer informatie over o.a. de cursus WordPress kijk op: www.webdesignguru.nl

Wat vinden klanten van oncemedia?

Edith Bijl

Oncemedia heeft zowel mijn eigen website als die van een van mijn klanten geproduceerd. Bij beide projecten verliep de samenwerking heel plezierig. Wat ik tijdens de bouw van de sites erg op prijs stelde, was dat Hendrik-Jan van meet af aan duidelijk aangaf wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren binnen het beschikbare budget. Daarmee voorkom je misverstanden en teleurstellingen achteraf.

Edith BijlTekstschrijfsterBijl Tekst en Bladmanagement
Pieter Aarts

Hendrik-Jan, owner of Oncemedia, is a nice and kind person, punctual and above all professional. Good partner to cooperate with his clear skills and knowledge (online design, CMS)!

Pieter AartsSenior consultantContentKings
Merel van der Vooren

Oncemedia maakt mooie dingen! Of het een logo, folder, complete huisstijl of website betreft; Hendrik-Jan is met zijn creatieve ideeën fijn om mee samen te werken. Samenwerken is een sleutelwoord in zijn werkwijze. Zijn vermogen iets helder en eenvoudig uit te leggen, maakt dat ik als klant het proces goed kan volgen en zo nodig invloed kan (en mag!) uitoefenen op het eindresultaat.

Merel van der VoorenEigenaar/directie Van der Vooren Glasatelier
Angela Koot

Hendrik-Jan heeft meerdere opdrachten voor Stichting Jazzin’Woerden uitgevoerd. Altijd creatief, ondernemend, zorgvuldig en prachtig werk leverend. Daarnaast toont hij grote betrokkenheid bij de organisatie van de opdrachtgever, om alles op een hoger niveau te tillen. Ik kan Hendrik-Jan en Oncemedia van harte aanbevelen.

Angela KootVoormalig voorzitter Jazzin’ WoerdenOnderwijs en Organisatie Advies

Voor meer informatie!

0348 80 99 79

Volg oncemedia via Facebook,
LinkedIn en Béhance!